Ocupații înrudite

Cunoștințe și activități comune ambelor ocupații


PRINCIPALELE DOMENII DE CUNOȘTINȚE:

  • alimente de baza, depozitarea lor
  • modalitati de depozitare si protejare a marfurilor
  • realizarea inventarului
  • primirea marfurilor
  • proceduri pentru reclamatii si returnari, drepturile consumatorului
  • operarea restaurantelor, a vinariilor si a unor localuri similare, regualamente aplicabile
  • alimente de baza, depozitarea lor
  • tehnologia prelucrarii fainei
  • tehnologia produselor de patiserie
  • masini si echipamente pentru prelucrarea fainii
  • masini si echipamente pentru productia de patiserie
  • igiena produselor alimentare si a mâncarii

ACTIVITĂȚI CARACTERISTICE:

  • gestionare, organizare
  • planificare/ programare
  • achizitionarea
  • încheierea de tranzactii si acorduri
  • numarat
  • încasarea banilor
  • modelare, slefuire, taiere cu unelte manuale
  • amestecuri
  • operarea masinilor, a echipamentului sau a panourilor de control