Muncitor în industria materialeleor de constructii

Muncitor în industria materialeleor de constructii

 Ajustarea ranforsării de oțel
 Ajustarea ranforsării de oțel  Prepararea matriței înainte de turnarea unei piese prefabricate  Încărcarea standurilor pe cârligul unei macarale  Netezirea unei piese turnate din beton  Introducerea întăriturii din oțel

Cine sunt si cu ce se ocupa? Muncitorul din productia de materiale de constructii presteaza munca necalificata în procesul de productie.

Care sunt îndatoririle postului? Obligatiile includ: sa lucreze la producerea cimentului, varului nestins, betonului, caramizilor, tiglelor, polistirenului, azbestului si a altor tipuri de materiale izolante etc.

Unde se desfasoara activitatea si în ce conditii? În fabrici de prelucrare materiale de constructii, în zgomot, caldura, murdarie si în contact cu substante chimice.

Ce instrumente / echipamente folosesc? Unelte de lucru de diferite tipuri, diferite masini si mecanisme, linii de fabricatie automate, masini de amestecat, statii de amestec beton, prese, masini de taiat si de facut suprafete plane, ustensile manuale.

De ce aveti nevoie pentru a reusi? Calificare la locul de munca sau un curs de calificare în domeniu si sa aveti conditie fizica.

Ocupații înrudite
Selectați această ocupație Doriți să introduceți această ocupație în pachetul de ocupații special selectate?