Cercetător chimist

Cercetător chimist

Măsurarea acidității unei probe
Măsurarea acidității unei probe Prepararea apei distilate Distilarea apei pentru scopuri de laborator Cântărirea enzimelor cu un micro-cântar de mare sensibilitate Introducerea valorilor greutății în computetr Măsurarea viscozității unei probe de săpun lichid cu viscozimetrul Măsurând albeața unei probe textile cu leucometrul Evaluarea stabilității rețetelor propuse Procesarea rezultatelor testului de eficiență a spălării pe diagrama fluxului Laborator de chimie

Cine sunt si cu ce se ocupa? Cercetatorul chimist presteaza munca de cercetare în industria chimica.

Care sunt îndatoririle postului? Obligatiile includ: sa faca munca de cercetare pentru descoperirea de noi procedee, metode si fenomene chimice, sa descopere noi sisteme de productie în industria chimica pe baza combinatiilor substantelor chimice (cum ar fi productia de material plastic, cauciuc, productia de medicamente sau pentru produse alimentare). Poate conduce o echipa de cercetare, participa la cercetare pe plan international si coopereaza pe plan stiintific cu alti cercetatori.

Unde se desfasoara activitatea si în ce conditii? În laboratoarele chimice unde se intra în contact cu substante chimice.

Ce instrumente / echipamente folosesc? Instrumente si aparaturi pentru reactii chimice si computere.

De ce aveti nevoie pentru a reusi? Sa fi terminat facultatea cu specializare în chimie; trebuie sa fiti o persoana creativa si sa abordati munca sistematic.

Ocupații înrudite
Selectați această ocupație Doriți să introduceți această ocupație în pachetul de ocupații special selectate?