Producător / lucrător articole din piele

Producător / lucrător articole din piele

Asamblarea bucăților de material pentru o haină din piele
Asamblarea bucăților de material pentru o haină din piele Croirea unor fețe din piele pentru o poșetă Croirea unei haine din piele Finisarea unui cojoc din blană naturală și piele

Cine sunt si cu ce se ocupa? Lucratorul de articole din piele este muncitorul calificat care face diferite produse din piele, adesea folosind piele în combinatie cu alte materiale.

Care sunt îndatoririle postului? Obligatiile includ: sa faca genti, posete, geamantane, manusi, curele, casete, sei, mingi si alte echipamente sportive etc. Sa sorteze, sa stabileasca si sa selecteze materialul de productie, sa faca tipare, sa le croiasca. Sa taie parti de piele, sa le îmbine, sa le coasa. Sa faca decoratiuni la produse din piele si sa faca alte modificari.

Unde se desfasoara activitatea si în ce conditii? În ateliere de pielarie, unde se lucreaza în zgomot si praf si uneori în contact cu substante chimice.

Ce instrumente / echipamente folosesc? Diferite masini, în special de cusut, de croit, de ajustat, foarfeci, ace si alte instrumente de acest gen.

De ce aveti nevoie pentru a reusi? Sa fi terminat un curs la locul de munca, sa aveti îndemânare, precizie si rabdare.

Ocupații înrudite
Selectați această ocupație Doriți să introduceți această ocupație în pachetul de ocupații special selectate?