Functionar emitent licente guvernamentale

Functionar emitent licente guvernamentale

Cine sunt si cu ce se ocupa? Functionarul care emite licente guvernamentale examineaza cererile de licente pentru importul si exportul de bunuri, pentru înfiintarea unei societati comerciale, pentru constructia de case si alte structuri sau pentru a obtine un pasaport si hotaraste daca cererile de licenta sau pasapoarte vor fi aprobate si daca vor fi incluse conditii speciale în licenta, referind cazurile exceptionale sau importante functionarilor guvernamentali superiori sau directorilor.

Care sunt îndatoririle postului? Obligatiile includ: sa informeze doritorii de licente cu privire la legile si reglementarile guvernamentale cu privire la tipul de licenta solicitat si conditiile obtinerii licentelor si cu privire la drepturile si obligatiile publice; sa examineze cererile si documentele anexate si sa stabileasca daca licenta poate fi acordata si conditiile care trebuie stipulate în ea; sa examineze cererile si sa aprobe eliberarea pasaportului.

Unde se desfasoara activitatea si în ce conditii? În birouri sau încaperi similare.

Ce instrumente / echipamente folosesc? Tehnologia informatizata, telefon, fax, eventual alt echipament de birou.

De ce aveti nevoie pentru a reusi? Sa fi terminat o facultate, sa fiti obiectiv, corect, sa cunoasteti reglementarile si cerintele în vigoare si legile cu privire la emiterea de licente.

Selectați această ocupație Doriți să introduceți această ocupație în pachetul de ocupații special selectate?