Dresor de câini

Dresor de câini

Dresorul cu câinele la pas
Dresorul cu câinele la pas `Învățarea comenzii ``Șezi``` `Învățarea comenzii ``Culcat``` Învățarea cercetării perimetrului

Cine sunt si cu ce se ocupa? Dresorul de câini este persoana care dreseaza câinii pentru a asculta de comenzi. Dresajul este destinat câinilor de rasa care sunt achizitionati de obicei în calitate de câini de paza, câini care detecteaza droguri, arme, infractori, precum si câini care sunt dresati pentru protectia persoanelor.

Care sunt îndatoririle postului? Obligatiile includ: sa dreseze câinii sa asculte de comenzi simple, de exemplu sa nu accepte hrana de la persoane necunoscute; sa-i învete ce înseamna recompensa si pedeapsa atunci când câinele nu este ascultator; sa-i antreneze pentru îmbunatatirea conditiei fizice; sa-i învete cum sa asculte de stapân, cum sa se comporte în apararea stapânului etc.

Unde se desfasoara activitatea si în ce conditii? De obicei în tarcuri speciale de dresaj dar si în aer liber unde câinele se poate misca liber.

Ce instrumente / echipamente folosesc? Haine speciale pentru dresor pentru protectia lui împotriva muscaturilor, un fluier, mâncare, obiecte folosite de obicei pentru dresaj. Ocupatia are un grad de dificultate si uneori de pericol.

De ce aveti nevoie pentru a reusi? Sa fi urmat cursuri speciale de dresor pentru câini. Este important sa iubiti animalele si în special câinii, sa nu intrati în panica atunci când treburile nu merg bine.

Ocupații înrudite
Selectați această ocupație Doriți să introduceți această ocupație în pachetul de ocupații special selectate?