Director de productie (aparate electronice)

Director de productie (aparate electronice)

Verificarea execuției unui ansamblu electric
Verificarea execuției unui ansamblu electric Testarea unui nou server intern

Cine sunt si cu ce se ocupa? Directorul de productie (aparate electronice) gestioneaza si organizeaza munca lucratorilor subordonati într-un sector tehnic definit al productiei.

Care sunt îndatoririle postului? Obligatiile includ: sa evalueze munca subalternilor, sa propuna cât sa li se plateasca. Sa monitorizeze disciplina muncii si disciplina tehnica si sa urmareasca îndeplinirea sarcinilor cu privire la calitate, cantitate, sortiment si timpul de lucru.

Unde se desfasoara activitatea si în ce conditii? În fabrici, care, în cazul aparaturii electronice sunt de obicei curate, chiar sterile. Se lucreaza cu echipament de lucru. Munca unui director de productie în industria aparatelor electronice nu este dificila din punct de vedere fizic, iar conditiile de lucru nu ridica, de regula, probleme deosebite.

Ce instrumente / echipamente folosesc? Computere si alte echipamente si materiale de birou.

De ce aveti nevoie pentru a reusi? Sa fi terminat o scoala tehnica sau liceul cel putin în electronica. Sa aveti cunostinte tehnice, sa va placa electronica. Sa va puteti exercita autoritatea, sa aveti aptitudini de organizator, sa puteti lucra cu oamenii si sa rezistati la conditii de stres.

Ocupații înrudite
Selectați această ocupație Doriți să introduceți această ocupație în pachetul de ocupații special selectate?