Auditor

Auditor

Cine sunt si cu ce se ocupa? Auditorul certifica corectitudinea înregistrarilor contabile dintr-o firma si respectarea procedurilor financiare în vigoare.

Care sunt îndatoririle postului? Obligatiile includ: sa monitorizeze respectarea normelor în vigoare (audit extern), sa monitorizeze respectarea reglementarilor si procedurilor interne (audit intern). Adesea, auditul se refera sa datele si indicii economici si financiari - procesati de un auditor economic sau contabil. Verifica bilantul contabil, conturile contabile si raportarile economice, operatiuni economice importante si corectitudinea procedurilor de tinere a registrelor. Cu toate acestea, auditorul se poate ocupa si de alte domenii, de exemplu, respectarea normelor de calitate.

Unde se desfasoara activitatea si în ce conditii? În birouri, unde mediul de lucru este confortabil.

Ce instrumente / echipamente folosesc? Computere si alte tipuri de tehnologie de informatie si comunicatie, documente scrise si materiale de scris, precum si înregistrari.

De ce aveti nevoie pentru a reusi? Sa fi terminat o universitate cu profil economic sau de contabilitate, sa fi trecut examenul de expert contabil si sa abordati munca metodic.

Ocupații înrudite
Selectați această ocupație Doriți să introduceți această ocupație în pachetul de ocupații special selectate?