Supraveghetor extractie (în mină)

Supraveghetor extractie (în mină)

 Studierea direcției unei șosele
 Studierea direcției unei șosele  Studierea direcției unui coridor

Cine sunt si cu ce se ocupa? Supraveghetorul de extractie este un lucrator profesionist care desfasoara o gama larga de activitati de supraveghere în mina (masoara înaltimea, adâncimea si pozitia rezervelor de carbune si a altor zacaminte minerale etc.) sau organizeaza alti lucratori sa faca acest lucru. Rezultatele sunt folosite pentru operatiuni planificate din mina.

Care sunt îndatoririle postului? Obligatiile includ: sa tina documentatie necesara despre masuratori (inclusiv despre mine care au fost închise). Sa calculeze volumul zacamintelor de carbune si alte zacaminte, sa foloseasca datele, sa întocmeasca harti ale zonei si sa îndrume alti muncitori etc.

Unde se desfasoara activitatea si în ce conditii? În birouri, în mine sau la suprafata lor, în mediu cu praf si murdarie. Lucrul în schimburi si peste orele de program este inevitabil.

Ce instrumente / echipamente folosesc? Computer si echipament de birou, panou de dispecer si echipament de supraveghere, electronic si instrumente electronice, harti etc.

De ce aveti nevoie pentru a reusi? Studii superioare, abilitate de lucru sistematic si cunostinte tehnice.

Ocupații înrudite
Selectați această ocupație Doriți să introduceți această ocupație în pachetul de ocupații special selectate?