Grafician designer audio

Grafician designer audio

 Proiectarea marionetelor
 Proiectarea marionetelor  Amestecarea culorilor pentru detaliile marionetelor  Crearea de simboluri și logo-uri cu scrieri speciale  Crearea decorurilor artistice pentru scenă

Cine sunt si cu ce se ocupa? Munca unui grafician audio este de a procesa partile grafice ale unor programe sau filme de televiziune.

Care sunt îndatoririle postului? Obligatiile includ: lucrul cu programe de calculator în domeniul graficii, crearea de efecte speciale, realizarea graficii dupa indicatiile regizorului si designerului.

Unde se desfasoara activitatea si în ce conditii? În studiouri de filme si televiziune. Programul de lucru nu este, de obicei, fix (se lucreaza noptile si în zilele libere etc.)

Ce instrumente / echipamente folosesc? Tehnologie avansata si programe de calculator multimedia, precum si echipament obisnuit de pictura.

De ce aveti nevoie pentru a reusi? Aveti nevoie de aptitudini creative, simt al culorilor, simt estetic. De asemenea, trebuie sa fi terminat o scoala secundara cu profil artistic.

Ocupații înrudite
Selectați această ocupație Doriți să introduceți această ocupație în pachetul de ocupații special selectate?