Muncitor / operator în fabricarea cauciucului

Muncitor / operator în fabricarea cauciucului

Transportul anvelopele crude către stația de vulcanizare
Transportul anvelopele crude către stația de vulcanizare Operațiunea de descărcare a preselor Sortarea anvelopelor după controlul calității Operațiunea de debitare

Cine sunt si cu ce se ocupa? Operatorul proceseaza produsele din cauciuc si acoperirea produselor care contin cauciuc.

Care sunt îndatoririle postului? Obligatiile includ: sa controleze liniile de manufactura, mecanismele si echipamentul pentru pregatirea si amestecul mixturilor din cauciuc, sa lucreze în vulcanizare, în formarea de matrite, în procese de finisare, în fabricarea anvelopelor, în resaparea anvelopelor, furtunurilor, membranelor si altor produse industriale si de larg consum confectionate din cauciuc si azbest, în productia de spuma de latex, sa desfaca furtunuri si cabluri, sa realizeze conexiuni la anvelopele de biciclete, sa acopere cu cauciuc tobele, conductele, containerele, inclusiv sa verifice calitatea si dimensiunile cauciucului si ale produselor înrudite.

Unde se desfasoara activitatea si în ce conditii? Munca se desfasoara în fabrici, în conditii de temperaturi înalte, zgomot, praf si în prezenta substantelor chimice.

Ce instrumente / echipamente folosesc? Cel mai des folosite sunt liniile de fabricatie, masinile de presare si alte masini obisnuite în fabricile de prelucrare a cauciucului.

De ce aveti nevoie pentru a reusi? De instruire ca muncitor calificat, de concentrare la locul de munca, de reactii rapide, auto-disciplina si conditie fizica buna.

Ocupații înrudite
Selectați această ocupație Doriți să introduceți această ocupație în pachetul de ocupații special selectate?