Gazdă (organizator)

Gazdă (organizator)

Cine sunt si cu ce se ocupa? Munca de gazda (organizator) presupune sa contribuiti, pe cât posibil, la desfasurarea în cele mai bune conditii a evenimentelor culturale, educationale, de afaceri si altele (cum sunt întruniri, seminarii, conferinte, congrese, adunari, expozitii, prezentari, si negocieri de marketing sau politice).

Care sunt îndatoririle postului? Obligatiile includ: - sa pregateasca lista de participanti - sa asigure servicii de baza pentru participanti (cum sunt distribuirea de tichete de masa, servirea cafelei sau a bauturilor racoritoare, punerea la dispozitie a telefoanelor sau transmiterea de mesaje, distribuirea materialelor informative, a cataloagelor sau altor materiale) - sa ofere informatii cu privire la program, sa asigure cazarea si masa, catering, transport, evenimentele sociale si alte servicii care sunt pregatite pentru participanti - sa scrie si sa transmita scrisori, facturi si mesaje - sa înregistreze documente - sa scrie note, procese verbale, protocoale, foi matricole si alte documente similare, sa editeze aceste materiale - eventual sa traduca sau sa interpreteze într-o limba straina.

Unde se desfasoara activitatea si în ce conditii? Meseria se desfasoara, de obicei, în sali de întrunire, sali de teatru, sali de receptie si bucatarii improvizate etc.

Ce instrumente / echipamente folosesc? Cel mai frecvent folosite instrumente sunt echipamentele de birotica, inclusiv computere, ustensile pentru pregatirea bauturilor racoritoare (aparate de cafea, vase si ustensile de bucatarie).

De ce aveti nevoie pentru a reusi? Sa fiti o persoana agreabila, sa aveti o prezenta si maniere placute, abilitate de a comunica cu oamenii, memorie buna si rabdare.

Ocupații înrudite
Selectați această ocupație Doriți să introduceți această ocupație în pachetul de ocupații special selectate?