Operator masini în uzina chimică (grăsimi si cosmetice)

Operator masini în uzina chimică (grăsimi si cosmetice)

 Prepararea materiilor prime în secția de călire
 Prepararea materiilor prime în secția de călire  Operarea boilerelor din camera de călire  Umplerea BAG IN BOX cu ulei  Umplerea sticlelor de plastic cu ulei pe un carusel

Cine sunt si cu ce se ocupa Operatorul de masina din industria chimica lucreaza pe masinile de procesat în general materiale oleaginoase si grasimi animale.

Care sunt îndatoririle postului? Obligatiile includ: sa recurga la diferite procese industriale (cum sunt filtrari, precipitari, distilari, cristalizari, hidrolize etc.) pentru a fabrica produse cum ar fi cremele, preparatele cosmetice, detergentii, sapunurile, praful de spalat etc. Acestia au grija si întretin echipamentul de productie folosit în timpul proceselor de productie.

Unde se desfasoara activitatea si în ce conditii? În uzinele chimice, unde expunerea la substante chimice este inevitabila.

Ce instrumente / echipamente folosesc? Diferite masini si echipamente, linii de productie automatizate si echipamente de control.

De ce aveti nevoie pentru a reusi? Calificare de baza pentru aceasta meserie care consta în curs de calificare în domeniu si abilitatea de a reactiona rapid.

Ocupații înrudite
Selectați această ocupație Doriți să introduceți această ocupație în pachetul de ocupații special selectate?