Functionar biroul de informatii din gară

Functionar biroul de informatii din gară

 Furnizarea pe cale orală de informații despre transportul feroviar internațional de persoane
 Furnizarea pe cale orală de informații despre transportul feroviar internațional de persoane  Furnizarea pe cale telefonică de informații despre transportul feroviar intern de persoane  Furnizarea pe cale orală de informații despre transportul feroviar internațional de persoane  Furnizarea prin telefon a informațiilor despre transportul feroviar internațional de persoane  Furnizarea pe cale orală de informații despre transportul feroviar internațional de persoane

Cine sunt si cu ce se ocupa? Functionarul de la biroul de informatii din gara da informatii pasagerilor despre mersul si destinatia trenurilor, precum si despre alte servicii oferite de caile ferate.

Care sunt îndatoririle postului? Obligatiile includ: sa dea informatii pasagerilor si sa-i sfatuiasca asupra celor mai bune legaturi pentru destinatiile dorite.

Unde se desfasoara activitatea si în ce conditii? La birourile de informatii din gara, în spatele ghiseului.

Ce instrumente / echipamente folosesc? Program computerizat pentru a afla destinatia dorita si legaturile dintre trenuri si statii.

De ce aveti nevoie pentru a reusi? Aveti nevoie de calificare la locul de munca, de precizie, concentrare si abilitatea de a negocia cu oamenii.

Ocupații înrudite
Selectați această ocupație Doriți să introduceți această ocupație în pachetul de ocupații special selectate?
 
Plugin for sound not installed