Director de scenă

Director de scenă

 Invitarea unui solist pe scenă
 Invitarea unui solist pe scenă  Directorul de scenă urmărește spectacolul după partitura de pian  Directoarea de scenă cheamă actorii în scenă în timpul spectacolului  Controlul recuzitei înainte de începerea spectacolului

Cine sunt si cu ce se ocupa? Directorul de scena organizeaza si conduce repetitiile pieselor de teatru si spectacolele în direct. Acesta da indicatii actorilor si tehnicienilor din culise, coordoneaza intrarile în scena si celelalte sarcini diverse ale lor.

Care sunt îndatoririle postului? Obligatiile includ: pe timpul spectacolului sa se asigure ca totul decurge conform graficului. Directorii de scena sunt implicati în fiecare stadiu al spectacolului si fac legatura cu personalul de la decor, lumini, sunet si garderoba, precum si cu regizorul spectacolului. Ei raspund, de asemenea, de respectarea regulamentelor de sanatate si protectie muncii. Ei tin si evidenta repetitiilor si a spectacolelor.

Unde se desfasoara activitatea si în ce conditii? În teatre sau medii similare. Conditiile de lucru variaza de la caz la caz. Se lucreaza în aer liber si în afara orelor obisnuite de program.

Ce instrumente / echipamente folosesc? În primul rând ustensile de scris, telefon mobil si alte mijloace de comunicare.

De ce aveti nevoie pentru a reusi? Sa fi terminat liceul, sa lucrati sistematic, sa aveti spirit de organizator si talentul de a lucra cu oamenii si sa puteti rezolva problemele care s-ar ivi între oameni.

Selectați această ocupație Doriți să introduceți această ocupație în pachetul de ocupații special selectate?