Împachetator

Împachetator

 Descărcarea mărfurilor dintr-un depozit
 Descărcarea mărfurilor dintr-un depozit  Scoaterea mărfurilor dintr-un depozit  Ambalarea mărfurilor  Măsurarea hârtiei de ambalaj pe masa mașinii de tăiat

Cine sunt si cu ce se ocupa? Meseria de împachetator consta în a împacheta si livra bunuri.

Care sunt îndatoririle postului? Împachetatorul împacheteaza produse din materiale solide pentru a le proteja - asambleaza cutiile de carton sau containerele de transport - pune marfurile pe paleti - introduce manual marfa voluminoasa în saci, cutii sau containere si le cântareste - aplica pe pachete etichete cu denumirea si greutatea acestora - sigileaza manual sacii din plastic sau mecanic prin presare la cald - repara cutiile sau alte containere - opereaza pe liniile de împachetare si coordoneaza deplasarea acestora pe banda - curata, unge si întretine masinile de împachetat, precum si alte echipamente de acest fel.

Unde se desfasoara activitatea si în ce conditii? În spatiile destinate livrarii sau în societatile comerciale de productie, în medii cu praf si zgomot.

Ce instrumente / echipamente folosesc? Cel mai frecvent folosite sunt masinile si echipamentele de împachetat, instrumentele simple care ajuta la împachetatul manual, uneltele de scris; abilitatile manuale sunt conditii esentiale.

De ce aveti nevoie pentru a reusi? Îndemânare, rabdare, vedere buna si atentie la locul de munca.

Selectați această ocupație Doriți să introduceți această ocupație în pachetul de ocupații special selectate?