Formator adulti

Formator adulti

Discutând despre stilizarea unui cap sculptat
Discutând despre stilizarea unui cap sculptat Comparând capul sculptat cu modelul Semnalarea trăsăturilor distinctive ale modelului Arătând proporțiile cu ajutorul unei rigle de lemn Prezentarea uneltelor care pot fi folosite pentru sculptat Alegerea uneltei adecvate Distribuirea argilei de sculptură participanților la curs

Cine sunt si cu ce se ocupa? Lectorul de la cursurile vocationale (de regula, învatamânt pentru adulti pe diverse teme cum ar fi tehnica calculatorului, management, marketing etc.) preda aceste cursuri si stabileste programa si da note la examene. Acesta mai este cunoscut si ca lector la învatamântul pentru adulti.

Care sunt îndatoririle postului? Obligatiile includ: sa organizez procesul de predare la aceste cursuri, sa prezideze examenele si testele, sa stabileasca programa scolara si metodele de predare.

Unde se desfasoara activitatea si în ce conditii? În clase si centre de instruire.

Ce instrumente / echipamente folosesc? Diferite aparate de simulare, echipament audio si video, computere, tabla de scris, retro-proiectoare si alte echipamente de prezentare etc.

De ce aveti nevoie pentru a reusi? Sa fi terminat o universitate, sa fiti capabil sa explicati subiectele si sa aveti rabdare.

Ocupații înrudite
Selectați această ocupație Doriți să introduceți această ocupație în pachetul de ocupații special selectate?