Muncitor salvator în mină

Muncitor salvator în mină

 Lucrul cu un perforator într-un spațiu inundat
 Lucrul cu un perforator într-un spațiu inundat  Scufundări în locații periculoase  Lucrări în subteran  Lucrări de salvare în timpul inundațiilor  Lucrări de salvare sub gheață

Cine sunt si cu ce se ocupa? Lucratorul salvator din mina este angajat pentru a salva muncitorii mineri prinsi în subteran. Scopul lor este de a preveni orice alte daune în timpul accidentelor si al dezastrelor din mina.

Care sunt îndatoririle postului? Obligatiile includ: sa întreprinda operatiuni de salvare a minerilor si a altor angajati din mina prinsi în subteran sau a altor persoane angajate în explozii sau în alte situatii amenintatoare din subteran.

Unde se desfasoara activitatea si în ce conditii? În subteran sau la suprafata minelor, unde se lucreaza în praf, murdarie, zgomot si în pericol. Lucrul în schimburi este inevitabil.

Ce instrumente / echipamente folosesc? Meseria implica folosirea de diferite unelte si echipamente de salvare din subteran.

De ce aveti nevoie pentru a reusi? Sa fi urmat calificare la locul de munca, sa aveti abilitate de reactie rapida, sa fiti bun organizator, sa aveti conditie fizica buna si dexteritate manuala.

Ocupații înrudite
Selectați această ocupație Doriți să introduceți această ocupație în pachetul de ocupații special selectate?