Inginer cu protectia muncii în mină

Inginer cu protectia muncii în mină

 Menținerea legăturii telefonice cu sediul
 Menținerea legăturii telefonice cu sediul  Inspecția periodică a stingătoarelor de incendiu din subsol  Montarea de stingătoare de incendiu în anumite locuri

Cine sunt si cu ce se ocupa? Inginerul de protectia muncii din mina are obligatia sa monitorizeze conditiile de sanatate ocupationala si protectia muncii din minele subterane. Acesta investigheaza accidentele de munca si alte evenimente extraordinare petrecute în mine subterane si întocmeste analizele corespunzatoare. Stabileste, de asemenea, masurile de sanatate ocupationala si protectia muncii.

Unde se desfasoara activitatea si în ce conditii? La suprafata si în subteranul minelor. Efectele adverse pot include zgomot, praf si lucrul în schimburi.

Ce instrumente / echipamente folosesc? Instrumente de masura, computer si echipament de birou.

De ce aveti nevoie pentru a reusi? Sa fi terminat o facultate sau un liceu de specialitate, sa aveti abilitate de lucru sistematic, respect pentru reguli si standarde de siguranta, sa aveti capacitate tehnica si abilitate sa negociati.

Contraindicatii Adresati-va unui consilier care se ocupa cu plasarea fortei de munca daca aveti probleme cu sanatatea care v-ar împiedica sa alegeti aceasta cariera.

Ocupații înrudite
Selectați această ocupație Doriți să introduceți această ocupație în pachetul de ocupații special selectate?