Tricoteza

Tricoteza

 Detaliu de la împletirea ochiurilor unui hamac
 Detaliu de la împletirea ochiurilor unui hamac Verificarea flexibilității hamacului finisat  Executarea unui leagăn pentru copii din macrame colorat  Plierea și ambalarea hamacurilor Loc de muncă pentru persoane cu handicap care execută hamacuri

Cine sunt si cu ce se ocupa? Tricoteza are obligatia de a face tot felul de lucruri tricotate.

Care sunt îndatoririle postului? Obligatiile includ: - sa tricoteze tot felul de materiale (pânza, lenjerie intima si haine etc.) folosind diferite textile si masini - sa croseteze dantela si materiale dantelate, sa faca laseta - sa faca îmbracaminte tricotata groasa si moderna - sa bobineze dantela - perdele simple si ornamentate - sa tricoteze ciorapi - sa tricoteze ciorapi ortopedici si genunchiere - sa tricoteze manual cu andrele si crosete lucruri de îmbracaminte pentru barbati si femei conform cerintelor clientilor, inclusiv sa faca tipare si sa le îmbine - sa gaseasca si sa îndeparteze cauzele defectelor la tricotaje. Activitatile de tricotaj pot include si prelucrarea si repararea anumitor plase - în particular perdele, cuverturi de pat, draperii, plase de pescuit si alte plase si produse de plasa.

Unde se desfasoara activitatea si în ce conditii? Munca se desfasoara în ateliere de tricotat sau în fabrici de tricotaje unde nivelul zgomotului este inevitabil.

Ce instrumente / echipamente folosesc? Se folosesc în special masini de tricotat de diferite tipuri precum si masini de bobinat dantele, masini de cusut, masini de tricotat ciorapi precum si masini pentru imprimat tricotaje si instrumente manuale - cum sunt ace, foarfeci, fiare de calcat etc.

De ce aveti nevoie pentru a reusi? Sa fi terminat o scoala de calificare în domeniu, sa aveti îndemânare manuala si rabdare.

Ocupații înrudite
Selectați această ocupație Doriți să introduceți această ocupație în pachetul de ocupații special selectate?