Functionar asigurări

Functionar asigurări

 Administrarea unui obiectiv asigurat cu ajutorul sistemului electronic
 Administrarea unui obiectiv asigurat cu ajutorul sistemului electronic  Verificarea unui raport de daune  Pregătirea chitanțelor pentru comisioane  Încheierea unui acord la sediul clientului

Cine sunt si cu ce se ocupa? Functionarul de asigurari este o persoana care face munca administrativa si de birou în diferite departamente ale unei societati de asigurari.

Care sunt îndatoririle postului? Obligatiile includ: responsabilitate pentru coordonarea anumitor activitati din cadrul companiei de asigurari, sa traseze sarcini interne pentru semnarea contractelor de asigurare, sa raspunda de gestionarea unui anumit grup de clienti si de contractele de asigurari ale acestora, sau de plata compensatiilor etc. Acesta coopereaza cu persoanele care au depus plângere, cu cei care au semnat polita de asigurare, cu statisticienii si cu alte persoane din compania de asigurari.

Unde se desfasoara activitatea si în ce conditii? Munca se desfasoara în birouri sau camere de consiliu, unde nu exista probleme din punct de vedere al mediului de munca.

Ce instrumente / echipamente folosesc? În primul rând tehnologia computerizata si echipamentul de birou uzual.

De ce aveti nevoie pentru a reusi? Sa fi terminat o scoala economica, sau studii superioare, sa aveti o maniera sistematica de lucru, o judecata buna, sa stiti cum sa va purtati cu oamenii, abilitate pentru învatat.

Ocupații înrudite
Selectați această ocupație Doriți să introduceți această ocupație în pachetul de ocupații special selectate?