Casier

Casier

 Supermarket. Introducerea prețului mărfurilor - marcarea - în casa de marcat
 Supermarket. Introducerea prețului mărfurilor - marcarea - în casa de marcat  Supermarket. Înapoierea restului către client Supermarket. Numărarea banilor înainte de predare

Cine sunt si cu ce se ocupa? Casierul din magazin accepta platile facute de clienti într-un magazin.

Care sunt îndatoririle postului? Obligatiile includ: sa inspecteze marfurile cumparate de clienti, sa verifice preturile fiecarui produs si sa-l înregistreze, manual sau electronic cu scanner de citit pretul, sa accepte numerar de la clienti pentru bunurile cumparate, sa dea restul, sa accepte plati cu carti de credit, cecuri sau bonuri de masa - sa vânda anumite bunuri care se afla lânga casa de marcat, sa împacheteze anumite bunuri.

Unde se desfasoara activitatea si în ce conditii? Munca se desfasoara în magazine si supermarket-uri unde mediul de lucru nu prezinta probleme deosebite, se lucreaza în schimburi si în zilele libere.

Ce instrumente / echipamente folosesc? Cititorul de preturi si pe viitor, computerul sau terminalul de computer.

De ce aveti nevoie pentru a reusi? Sa fi terminat o scoala de calificare în domeniu si în primul rând sa aveti abilitatea de a lucra rapid si bine, de a lucra cu cifrele, sa aveti putere de concentrare, precizie si sa fiti o persoana de încredere.

Ocupații înrudite
Selectați această ocupație Doriți să introduceți această ocupație în pachetul de ocupații special selectate?