Lucrător auxiliar în magazin

Lucrător auxiliar în magazin

În magazin primind o comandă
În magazin primind o comandă În magazin căutând pe raft un articol solicitat

Cine sunt si cu ce se ocupa? Munca unui asistent auxiliar în cadrul unui magazin este de a face activitati mai putin solicitante în magazine si în supermarket-uri.

Care sunt îndatoririle postului? Obligatiile includ: sa manipuleze cutii, lazi si alte ambalaje cu ceai, cafea, alune, cartofi etc., sa le deschida, sa le trieze, sa le sorteze - sa umple rezervoarele masinilor si echipamentelor (cum sunt masinile de macinat cafea, masini automate pentru cafea etc.) cu produse si materiale - sa sorteze fructe si legume, sa înlocuiasca produsele distruse si ingredientele nedorite din alte marfuri, exemplu cafea - sa taie partile nedorite de la legume, exemplu de la varza - sa umple containere cu alimente de diverse sortimente - sa îndeplineasca alte munci auxiliare pe perioada vânzarii de produse, sa puna produse pe rafturi, sa faca munca de catering, de exemplu sa spele vase, sa curete locul de munca si sa îndeplineasca alte munci manuale, inclusiv sa faca operatiuni cu aparatura de bucatarie - sa opereze si sa repare liniile de împachetat, sa îndeplineasca alte activitati automate si semiautomate.

Unde se desfasoara activitatea si în ce conditii? Munca se desfasoara în magazine, supermarket-uri, departamente de vânzari si depozite. Se lucreaza cu alimente, inclusiv cu grasimi.

Ce instrumente / echipamente folosesc? Se folosesc carturi si masini de ridicat, containere, cutite, echipament de taiat si feliat, detergenti, masini de macinat cafea, masini de bucatarie etc.

Ocupații înrudite
Selectați această ocupație Doriți să introduceți această ocupație în pachetul de ocupații special selectate?