Diriginte de postă

Diriginte de postă

Oferirea de relații despre costurile coletăriei externe
Oferirea de relații despre costurile coletăriei externe Primirea unui mandat telegrafic pentru expediere Asistarea clientului pentru întocmirea unui document de transfer de bani

Cine sunt si cu ce se ocupa? Dirigintele / diriginta de posta raspunde de administrarea si supravegherea tuturor activitatilor dintr-un oficiu postal din subordine, din departamentele acestuia, precum si de angajatii din aceste departamente.

Care sunt îndatoririle postului? Obligatiile includ: sa hotarasca modalitatea de rezolvare a problemelor curente. Dirigintele / diriginta de posta lucreaza cu înregistrari si rapoarte pentru autoritatile superioare din unitatile postale. În unele oficii postale (de obicei în cele mici), acestia presteaza activitatile cele mai dificle la ghiseu.

Unde se desfasoara activitatea si în ce conditii? În oficii postale.

Ce instrumente / echipamente folosesc? Tehnologia informatica si alte echipamente de birou, casa de marcat, timbre si alte materiale solicitate la ghiseu.

De ce aveti nevoie pentru a reusi? Sa fi terminat liceul, sa aveti aptitudini pentru comunicare, sa fiti un bun organizator, sa va impuneti respectul, sa fiti apt pentru lucrul sistematic si sa aveti aptitudini pentru calcule matematice.

Ocupații înrudite
Selectați această ocupație Doriți să introduceți această ocupație în pachetul de ocupații special selectate?