Scafandru

Scafandru

 Verificarea părții submersate
 Verificarea părții submersate  Scafandru gata de scufundare  Scafandru întorcându-se pe mal  Ajustarea echipamentului de scufundare  Verificarea echipamentului înainte de scufundare

Cine sunt si cu ce se ocupa? Scafandrul cauta persoane sau obiecte sub apa, verifica lucrarile executate sub apa sau alte obiective mari situate sub apa, vapoare scufundate etc.

Care sunt îndatoririle postului? Obligatiile includ: sa execute lucrari tehnice sub apa, cum sunt suduri, detonari sub-acvatice, asamblari sau dezasamblari de diferite facilitati.

Unde se desfasoara activitatea si în ce conditii? Sub apa cu expunere la frig, presiune hidrostatica, în contact cu diferite creaturi acvatice si obiecte pe care le cerceteaza. Exista un element de risc pentru scafandri iar conditiile de vreme schimbatoare trebuie avute în vedere.

Ce instrumente / echipamente folosesc? Aparate de oxigen, costume de scafandru si alte echipamente folosite la scufundari. Acolo unde se executa anumite lucrari sub apa, aceasta poate însemna folosirea unui echipament de sudura etc.

De ce aveti nevoie pentru a reusi? Sa fi terminat un curs de calificare în domeniu, sa aveti legatura cu sporturile nautice, sa fiti un înotator perfect, sa aveti conditie fizica si dexteritate manuala.

Ocupații înrudite
Selectați această ocupație Doriți să introduceți această ocupație în pachetul de ocupații special selectate?