Director de magazin / restaurant / hotel

Director de magazin / restaurant / hotel

 Consultarea programului săpătămânal al evenimentelor
 Consultarea programului săpătămânal al evenimentelor  Pregătirea meniului pentru un grup de turiști  Supravegherea personalului de la spălătorie  Selectarea unei locații potrivite pentru sărbătorirea aniversării a 50 de ani  Pregătirea meniului pentru un grup de turiști

Cine sunt si cu ce se ocupa? Munca implica supravegherea si planificarea de operatiuni pentru unitatile precum: magazine mari, restaurante, hoteluri, case de odihna etc.

Care sunt îndatoririle postului? Obligatiile includ: sa asigure continuitatea activitatii în magazine, unitati alimentare sau unitati de locuit sau în zonele aferente acestora - sa controleze politicile unitatilor - sa faca rapoarte cu privire la cerintele clientilor - sa planifice pe termen lung serviciile oferite, furnizarea de materiale si de aparatura tehnica, de personal si de bugete financiare corespunzatoare - sa asigure aprovizionarea cu produse, inclusiv cu cele zilnice de mâncare precum si servicii externe (cum sunt spalatoria, reparatii curente etc.) - sa supravegheze si sa verifice sectoarele care sunt sub directa coordonare a directorilor de departamente individuale sau pe alti angajati - sa întocmeasca programul pe schimburi - sa coopereze cu sefii la întocmirea de meniuri - sa rezolve problemele operative - sa asigure aprovizionarea cu echipament tehnic si sa se preocupe de întretinerea lui - sa administreze finantele si încasarile din vânzari - sa rezolve reclamatiile clientilor cu privire la garantii - sa recruteze forta de munca, sa angajeze noi muncitori si sa faca alte activitati de personal - sa tina dosarele fostilor angajati.

Unde se desfasoara activitatea si în ce conditii? Munca se desfasoara în majoritatea cazurilor în birou, unde mediul de lucru este destul de confortabil. Sunt cazuri când se lucreaza si în aer liber, si în afara orelor de program.

Ce instrumente / echipamente folosesc? Computere si în general echipament de birou.

De ce aveti nevoie pentru a reusi? Sa fi terminat liceul cu diploma de bacalaureat, sa aveti abilitati de a lucra sistematic, acuratete, sa fiti deprins sa lucrati cu cifre, sa fiti persoana de încredere, sa aveti abilitati de organizator si abilitati de a negocia cu oamenii.

Ocupații înrudite
Selectați această ocupație Doriți să introduceți această ocupație în pachetul de ocupații special selectate?
 
Plugin for sound not installed