Magazioner

Magazioner

 Întocmirea agendei de lucru din depozit cu ajutorul tehnologiei informatice
 Întocmirea agendei de lucru din depozit cu ajutorul tehnologiei informatice  Pregătirea unui raport de inventar  Urmărirea stocurilor interne ale companiei

Cine sunt si cu ce se ocupa? Munca unui magazioner este aceea de a coordona si administra depozitul / locul de stocare a materialelor dintr-o organizatie.

Care sunt îndatoririle postului? Obligatiile includ: sa organizeze sistemul de primire si de expediere / livrare si de stocare a materiilor prime si produselor - sa tina si sa proceseze înregistrarile din depozit si sa faca alte lucrari cu ajutorul tehnologiei computerizate - sa monitorizeze nivelurile de stoc din cadrul companiei - sa revada stocurile la perioade determinate pentru materialele stocate, produsele semifinite si alte produse în fiecare depozit - sa solicite altor furnizori sa asigure cantitatea optima a bunurilor solicitate sau sa aiba grija de aprovizionarea directa cu bunurile solicitate - sa înainteze cereri de transport în interiorul companiei si sa se asigure ca bunurile sunt transportate între depozite - sa coopereze cu departamentul de expeditiei si distributie cu privire la stocul produselor companiei mama - sa conduca sedintele de personal cu sefii din alte depozite - sa organizeze listele de inventar din depozit.

Unde se desfasoara activitatea si în ce conditii? În birouri si spatii similare, fara dificultati deosebite din punct de vedere al mediului de lucru.

Ce instrumente / echipamente folosesc? În primul rând tehnologia computerizata si echipamentul uzual de birou.

De ce aveti nevoie pentru a reusi? Sa fi terminat studii medii cu diploma de bacalaureat, sa aveti abilitatea de a lucra sistematic, sa aveti precizie, îndemânare de lucru cu cifrele si abilitatea de a negocia cu oamenii.

Ocupații înrudite
Selectați această ocupație Doriți să introduceți această ocupație în pachetul de ocupații special selectate?