Atlet / sportiv

Atlet / sportiv

 Jucători de golf lovesc mingea
 Jucători de golf lovesc mingea  Trecerea liniei de sosire la o cursă de ciclism  O echipă de hochei la antrenament  Motivându-le pe jucătoarele de handbal înainte de meci  Schimbarea jucătoarelor în timpul meciului la indicația antrenorului

Cine sunt si cu ce se ocupa? Atletul sau sportivul care face sport si ia parte în competitii de atletism, în calitate de sportiv profesionist.

Care sunt îndatoririle postului? Obligatiile includ: sa participe la competitii sportive si atletice, sa ia parte la curse si la meciuri, la antrenamente, sa faca exercitii pentru mentinerea conditiei fizice.

Unde se desfasoara activitatea si în ce conditii? Pe diferite terenuri sportive si de atletism, în sala si în aer liber, pe stadioane, în cantonamente, în functie de felul sportului practicat.

Ce instrumente / echipamente folosesc? Echipament si îmbracaminte specifica fiecarui tip de sport practicat.

De ce aveti nevoie pentru a reusi? Sa aveti talent pentru sportul respectiv, sa aveti o dorinta puternica de a fi învingator, sa va solicitati capacitatile sportive la maxim, sa dati dovada de perseverenta si în primul rând sa aveti o conditie fizica si o dexteritate manuala buna.

Ocupații înrudite
Selectați această ocupație Doriți să introduceți această ocupație în pachetul de ocupații special selectate?