Administrator cursuri de apă

Administrator cursuri de apă

Cine sunt si cu ce se ocupa? Datoria unui administrator de ape curgatoare este aceea de a administra cursurile de apa conform legilor în vigoare.

Care sunt îndatoririle postului? Obligatiile includ: sa sugereze masurile corespunzatoare (inclusiv nevoile financiare) în functie de starea cursului de apa si a echipamentelor esentiale de pe maluri, pe baza cererilor proprietarilor din zonelor limitrofe si ale organizatiilor guvernamentale - sa administreze tehnologia si activitatile de investitii necesare pentru tinerea sub control a torentelor montane si sa administreze malurile în conformitate cu planurile economice - sa coopereze în pregatirea de contracte cu partenerii de afaceri - sa tina evidentele cu privire la teren, echipamente si activitatile de investitii legate de cursul de apa - sa negocieze activitatile de investitie cu proprietarii terenurilor învecinate - sa pregateasca activitati de diminuare a pagubelor produse de inundatii - sa sugereze schimbari necesare care trebuie operate în registrul funciar si hartile aferente - sa pregateasca harti si alte documente similare pentru propuneri de lucrari în vederea controlului avalanselor din zonele montane.

Unde se desfasoara activitatea si în ce conditii? În general în birouri, dar uneori în deplasari în anumite regiuni cu cursuri de apa, unde conditiile de vreme schimbatoare sunt inevitabile.

Ce instrumente / echipamente folosesc? Computere, telefoane, fax si exprimarea verbala.

De ce aveti nevoie pentru a reusi? Sa fi terminat o universitate, un liceu de specialitate sau un curs de calificare în domeniu sau un curs de specializare în domeniul administrarii cursurilor de apa, sa aveti abilitatea de a lucra sistematic si sa stiti sa lucrati cu oamenii.

Ocupații înrudite
Selectați această ocupație Doriți să introduceți această ocupație în pachetul de ocupații special selectate?