Operator echipamente în uzina de gaze

Operator echipamente în uzina de gaze

Cine sunt si cu ce se ocupa? Munca unui astfel de operator este de a lucra si întretine echipamentul de producere gaz si de a face alte lucrari în uzina de gaz.

Care sunt îndatoririle postului? Obligatiile includ: sa transporte si sa pregateasca materia prima pentru productia de gaz - sa lucreze cu echipamentul de purificare si uscare a gazului, sa pompeze gaz propan si butan din vagoanele cisterna de cale ferata sau din vasele transportoare de mari dimensiuni si sa livreze gazul în anumite locuri - sa controleze procesul de desulfurizare si livrarea de gaz natural din rezervoarele subterane si sa controleze alte operatiuni similare - sa opereze statii generatoare pentru gazificarea carbunelui - sa controleze unitatile generatoare de aburi - sa controleze livrarea gazului distribuit populatiei, sa controleze aparatura de producere oxigen, azot si gaze rare - sa trateze, sa stocheze si sa proceseze produsele auxiliare din uzina de gaz - sa participe la întretinerea echipamentului din uzina de gaz.

Unde se desfasoara activitatea si în ce conditii? În mediul din cadrul uzinelor de gaz, si bineînteles, în contact cu gaze si diverse materii prime care implica lucrul în praf, murdarie si munca în schimburi.

Ce instrumente / echipamente folosesc? Pompe, echipament de curatat si gazificat, echipamente de control, de masurare si panouri indicatoare sau robineti sau alte ustensile necesare, benzi transportoare sau alte mijloace de deplasare mecanica a materialelor, instrumente manuale pentru întretinere si reparatii etc.

De ce aveti nevoie pentru a reusi? Sa fi terminat un curs de calificare în domeniu, sa aveti reactii rapide si pricepere tehnica.

Ocupații înrudite
Selectați această ocupație Doriți să introduceți această ocupație în pachetul de ocupații special selectate?