Operator tratamente recolte

Operator tratamente recolte

 Depozitarea materiilor prime însăcuite
 Depozitarea materiilor prime însăcuite Lucrul la mașina de curățat semințe de mac  Conducerea unei motostivuitoare folosite pentru a transporta materii prime în incinta companiei  Fixarea unui sac la un dispozitiv cu saci

Cine sunt si cu ce se ocupa? Un astfel de operator executa diferite lucrari de tratament dupa recoltare la grâu, seminte si alte produse vegetale.

Care sunt îndatoririle postului? Obligatiile includ: sa usuce, sa curete, sa sorteze, sa trieze si sa aplice diferite metode de tratament etc.; sa amestece si sa trateze cu îngrasaminte si sa întretina masinile si echipamentul folosit.

Unde se desfasoara activitatea si în ce conditii? În diferite facilitati ale fermelor agricole (silozuri, statii de curatare, facilitati de stocare a îngrasamintelor etc.) unde se lucreaza în murdarie, praf si uneori cu substante chimice.

Ce instrumente / echipamente folosesc? Diferite tipuri de masini si echipamente, precum si linii de productie automatizate.

De ce aveti nevoie pentru a reusi? Sa fi terminat o scoala profesionala în domeniu, sa aveti reactii rapide în situatii critice.

Ocupații înrudite
Selectați această ocupație Doriți să introduceți această ocupație în pachetul de ocupații special selectate?