Operator productie materiale de constructii

Operator productie materiale de constructii

 Verificarea mersului mașinii de făcut cărămizi
 Verificarea mersului mașinii de făcut cărămizi  Sudarea unei forme pentru produse prefabricate  Operarea unui rezervor pentru producția de cărămizi  Debavurarea marginilor matriței

Cine sunt si cu ce se ocupa? Operatorul de productie din industria materialelor de constructii lucreaza cu masini si echipamente care produc diferite materiale de constructii prin diverse procedee.

Care sunt îndatoririle postului? Obligatiile includ: sa opereze masinile si echipamentele care produc ciment, var, beton, caramizi, tigle, tigle de acoperis, polistiren, azbest si alte materiale de izolatie etc. Se ocupa si de finisajele produselor destinate constructiilor. Remediaza mici defecte la masinile si echipamentele folosite.

Unde se desfasoara activitatea si în ce conditii? În uzine industriale si în fabrici unde se lucreaza în zgomot, praf, murdarie si în contact cu substante chimice si uneori la temperaturi înalte.

Ce instrumente / echipamente folosesc? Concasoare, încarcatoare si mixere, cuptoare, uscatoare si alte masini si echipamente precum si linii de productie automatizate.

De ce aveti nevoie pentru a reusi? Sa fi terminat un curs de calificare în domeniu, sa aveti reactii rapide si cunostinte de tehnologie.

Ocupații înrudite
Selectați această ocupație Doriți să introduceți această ocupație în pachetul de ocupații special selectate?