Garderobier

Garderobier

 Paza lucrurilor lăsate la garderobă în timpul desfășurării spectacolului
 Paza lucrurilor lăsate la garderobă în timpul desfășurării spectacolului  Înmânarea unui număr de garderobă  Verificarea biletului de garderobă  Primirea și înapoierea hainelor și a genților lăsate la garderobă

Cine sunt si cu ce se ocupa? Garderobierul are grija de bagaje, haine etc. lasate de vizitatori în teatre, hoteluri si birouri sau cladiri publice mari.

Care sunt îndatoririle postului? Obligatiile includ: sa preia bagajele, hainele si alte lucruri de la vizitatori, sa le puna etichete cu numere si sa le depoziteze cu grija, sa perceapa taxele, acolo unde este cazul, sa emita tichete pentru ele si sa le înapoieze apoi obiectele în schimbul acestor tichete. Sa aiba grija de lucrurile depozitate în garderoba, sa nu fie furate, murdarite sau deteriorate si sa faca curat în incinta garderobei.

Unde se desfasoara activitatea si în ce conditii? În garderobele din incinta teatrelor, cinematografelor, salilor de bal, restaurantelor si a altor facilitati sociale. Lucrul peste orele de program reprezinta ceva inevitabil.

De ce aveti nevoie pentru a reusi? Calificare la locul de munca.

Contraindicatii Adresati-va unui consilier care se ocupa cu plasarea fortei de munca daca aveti probleme cu sanatatea care v-ar împiedica sa alegeti aceasta cariera.

Ocupații înrudite
Selectați această ocupație Doriți să introduceți această ocupație în pachetul de ocupații special selectate?