Muncitor în industria farmaceutică si de echipament medical

Muncitor în industria farmaceutică si de echipament medical

 Deservirea unei linii de tratament al apei
 Deservirea unei linii de tratament al apei  Operarea transportului lichidelor într-o instalație de producție  Verificarea procesului de control  Verificarea transportului lichidelor prin conducte

Cine sunt si cu ce se ocupa? Lucratorul auxiliar din industria farmaceutica si din industria de fabricare a echipamentului medical prelucreaza si asambleaza produse simple medicale si materialele folosite pentru acestea.

Care sunt îndatoririle postului? Obligatiile includ: sa pregateasca, sa proceseze si sa modifice diferite materii prime, substante folosite în medicina; sa asambleze produse medicale simple.

Unde se desfasoara activitatea si în ce conditii? Într-un mediu de lucru în general curat, unde se vine în contact cu substante chimice.

Ce instrumente / echipamente folosesc? Diferite masini si echipamente, linii de productie automate, unelte manuale, substante de preparat si aditivi.

De ce aveti nevoie pentru a reusi? Sa fi terminat un curs de calificare la locul de munca, sa fi trecut examenul la un curs de specializare în domeniu.

Ocupații înrudite
Selectați această ocupație Doriți să introduceți această ocupație în pachetul de ocupații special selectate?