Îngrijitor

Îngrijitor

 Curățenie după munca zidarilor
 Curățenie după munca zidarilor  Spălarea scărilor  Ducerea gunoiului  Curățarea covoarelor cu aspiratorul

Cine sunt si cu ce se ocupa? Munca de Îngrijitor consta în curatarea diferitelor spatii, inclusiv apartamente, birouri, vehicule de transport etc.

Care sunt îndatoririle postului? Obligatiile includ: sa faca curatenia uzuala si sa întretina ordinea (în special în birouri, scoli, institutii de sanatate publica, inclusiv pe coridoare, pe scari, în curtile interioare, în parcari etc.) - sa curete spatii mari folosind aspiratoare - sa spele toate tipurile de ferestre, sa dezasambleze piese pentru a fi curatate, daca este necesar - sa curete si sa dezinfecteze chiuvete si alte încaperi sanitare - sa faca curatenie generala dupa zugraveli, de exemplu etc.

Unde se desfasoara activitatea si în ce conditii? În spatii largi, diferite, începând cu cladiri, santiere de constructie, hale industriale, spitale si pâna la case particulare. Mediul de lucru este de obicei murdar, uneori cu locuri greu accesibile.

Ce instrumente / echipamente folosesc? Pamatufuri, maturi, cârpe de curatat podele, perii de curatat, aspiratoare, detergenti pentru covoare si alte ustensile si mecanisme de curatat, inclusiv masini auto-propulsate precum si propriile mâini si picioare.

De ce aveti nevoie pentru a reusi? Meseria nu necesita calificare speciala, dar trebuie sa dati dovada de punctualitate si dorinta de a face aceasta meserie.

Ocupații înrudite
Selectați această ocupație Doriți să introduceți această ocupație în pachetul de ocupații special selectate?