Specialist în lucrări la înăltime

Specialist în lucrări la înăltime

 Zugrăvirea tencuielii exterioare a unei clădiri
 Zugrăvirea tencuielii exterioare a unei clădiri  Pregătirea echipamentului de cățărat pentru escaladarea unei stânci  Verificarea construcției portante  Începerea curățării suprafeței stâncii  Verificarea tencuielii exterioare a unei clădiri

Cine sunt si cu ce se ocupa? Muncitorul care lucreaza la înaltime executa diferite lucrari care trebuie sa fie facute la înaltimi mari.

Care sunt îndatoririle postului? Obligatiile includ: sa construiasca, sa vopseasca sau sa netezeasca suprafetele, sa cositoreasca, sa sudeze, sa curete fatadele cladirilor etc. la înaltime, în cazul diferitelor structuri (biserici, stâlpi, cladiri înalte, pereti de stânca etc.), adesea folosind helicopterele.

Unde se desfasoara activitatea si în ce conditii? În diferite cladiri si structuri situate la înaltime mare. Exista riscuri.

Ce instrumente / echipamente folosesc? Echipament de alpinist precum si diverse unelte în functie de lucrarea executata.

De ce aveti nevoie pentru a reusi? Sa fi terminat un curs de specialitate, sa aveti abilitatea pentru reactii rapide, conditie fizica buna si dexteritate manuala.

Selectați această ocupație Doriți să introduceți această ocupație în pachetul de ocupații special selectate?