Designer de produse industriale

Designer de produse industriale

Schițarea ornamentelor care urmează să fie gravate în sticlă
Schițarea ornamentelor care urmează să fie gravate în sticlă Selectarea ornamentelor pentru utilizarea în producție Desenarea unui ornament complicat pe un vas colorat înainte de gravare Verificarea procesului de gravare: mici corecții Prezentând gravorului schițele model Evaluarea produselor finite

Cine sunt si cu ce se ocupa? Acestia se ocupa cu design-ul formelor, culorilor si în general cu reprezentarea grafica a diferitelor produse.

Care sunt îndatoririle postului? Obligatiile includ: sa proiecteze forme, sa stabileasca culori si în general reprezentarea grafica pentru diferite produse si ambalaje, în mod special în cazul celor în care design-ul are un rol important în succesul lor pe piata.

Unde se desfasoara activitatea si în ce conditii? În studiouri de proiectare sau în locuri unde se fabrica produsul respectiv.

Ce instrumente / echipamente folosesc? Un computer echipat cu o aplicatie speciala CAD (proiectare asistata de calculator).

De ce aveti nevoie pentru a reusi? Sa fi absolvit liceul cu diploma de bacalaureat, sa aveti aptitudini creatoare pentru arta si design si sa aveti simt estetic.

Ocupații înrudite
Selectați această ocupație Doriți să introduceți această ocupație în pachetul de ocupații special selectate?