Arhitect peisagist

Arhitect peisagist

Indicarea locurilor de amenajat de către asistenți
Indicarea locurilor de amenajat de către asistenți Stabilirea locului de amplasare a răzoarelor de flori

Cine sunt si cu ce se ocupa? Arhitectul peisagist pregateste proiectul arhitectural pentru gradini, parcuri, livezi, acostamente de autostrada si alte zone similare.

Care sunt îndatoririle postului? Obligatiile includ: sa proiecteze diferite structuri de gradini, de obiecte decorative si utilitare, sa stabileasca locul de plantare al arbustilor decorativi si al florilor, conceptul general al unei gradini sau parc. Arhitectul peisagist selecteaza, de asemenea, materialele si plantele adecvate si face cerere pentru achizitionarea acestora. Calculeaza costurile proiectului si propunerilor si uneori supervizeaza aplicarea. Pe lânga elaborarea proiectelor complete, ofera servicii de consultanta pentru cei care renoveaza singuri gradini, parcuri si livezi.

Unde se desfasoara activitatea si în ce conditii? Atât în atelier cât si în gradini si parcuri si în alte locuri unde este nevoie de amenajarea peisajului.

Ce instrumente / echipamente folosesc? Tehnologia informatizata si alte echipamente de birou precum si ustensile de proiectare si desen.

De ce aveti nevoie pentru a reusi? Sa fi terminat o facultate, sa aveti atitudine creatoare, simt estetic si sa fiti comunicativ.

Ocupații înrudite
Selectați această ocupație Doriți să introduceți această ocupație în pachetul de ocupații special selectate?