Achiziționer

Achiziționer

 Precizarea telefonică a comenzii de material
 Precizarea telefonică a comenzii de material  Arhivarea documentelor  Căutarea în cartotecă  Munca la computer - procesarea documentelor de depozit  Precizarea telefonică a comenzii de material

Cine sunt si cu ce se ocupa? Meseria de responsabil achizitii sau de cumparator este aceea de a asigura achizitionarea si livrarea bunurilor sau materiilor necesare pentru institutia respectiva.

Care sunt îndatoririle postului? Obligatiile includ: sa asigure livrarea de materiale, componente si produse în cantitatile solicitate, la calitatea si varietatea solicitata, în timpul solicitat - sa rezolve comenzile altor departamente cu privire la bunurile solicitate - sa studieze cererea, sa selecteze furnizorii în functie de cerere, oferte de pret, metode de transport, service oferit si alte conditii de vânzare - sa pregateasca contracte, sa verifice facturi, sa ceara înlocuirea produselor în perioada de garantie, uneori sa controleze îndeplinirea conditiilor continute în contracte - sa tina evidenta comenzilor si a contractelor - sa urmareasca rezolvarea problemelor cu furnizorii (cum sunt întârzieri la livrare, calitate proasta a produselor etc.) - sa mentina la un nivel scazut costurile de materiale, transport si magazinaj - sa tina evidenta bunurilor cumparate, sa le inventarieze - sa coopereze cu magazia, sa asigure nivelul stocurilor si sa-l mentina, sa alimenteze stocurile conform cererii - sa coopereze cu departamentul contabilitate, sa verifice fluxul de numerar.

Unde se desfasoara activitatea si în ce conditii? În birouri sau spatii similare, unde mediul de lucru este relativ confortabil.

Ce instrumente / echipamente folosesc? Predominant computere, echipament si ustensile uzuale de birou.

De ce aveti nevoie pentru a reusi? Sa fi terminat o scoala de specializare în domeniu sau liceul cu diploma de bacalaureat (sau sa fiti student la o facultate), sa aveti putere sa lucrati sistematic, sa fiti precis, om de încredere si sa puteti lucra cu oamenii.

Selectați această ocupație Doriți să introduceți această ocupație în pachetul de ocupații special selectate?
 
Plugin for sound not installed