ALEGEREA OCUPATIEI INTRAREA PE PIATA MUNCII
Acest modul ofera diferite modalitati de selectare a ocupatiei, īn functie de cāt sunteti de hotarāt īn ce directie vreti sa va orientati cariera. Exista aici posibilitati de alegere pentru cei indecisi, pentru cei care īnca nu si-au facut o idee clara, asa cum exista si pentru cei care sunt deja decisi si doresc doar informatii concrete. Exista si o sectiune pentru persoane cu handicap. Veti gasi informatiile de baza pentru fiecare ocupatie, iar īn majoritatea cazurilor va vor fi prezentate fotografii ale principalelor activitati de lucru. Acest modul ofera ajutor pentru rezolvarea diferitelor probleme pe care le puteti īntālni cānd intrati sau reveniti pe piata muncii – cānd cautati un loc de munca, va scrieti CV-ul, mergeti la un interviu sau cānd va confruntati cu problema somajului. De asemenea, veti putea cauta ocupatii asemanatoare, īn cazul īn care doriti sa va schimbati ocupatia actuala. Veti primi, de asemenea, sfaturi utile pentru cazul īn care doriti sa īncepeti propria afacere.
INTRODUCETI OCUPATIA ALEASA
INTRATI PE PIATA MUNCII
Acest meniu principal va va ajuta sa identificati ceea ce aveti nevoie si va sugereaza cum sa utilizati toate componentele programului īn conformitate cu alegerea facuta.
Daca doriti sa utilizati imediat modulele secundare ale programului fara alte indicatii, mergeti la meniul din partea stānga Acces Direct.