TREBUIE SA VORBESC CU CINEVA DESPRE ASTA

Planificarea carierei. Daca subiectul despre care vreti sa vorbiti are legatura cu alegerea carierei, puteti contacta un consilier de cariera local sau un consilier de angajare la www.anofm.ro.
Aptitudini de studiu. Daca aveti dificultati în privinta studiului, a cursului actual, sau cu învatarea, vorbiti mai întâi cu formatorul sau profesorul, daca puteti. În caz contrar veti putea obtine mai mult ajutor si mai multe sfaturi de la http://edu.botosani.ro/cjap/, http://www.ccdbv.rdsbv.ro/.
Învatare si cursuri. Daca doriti sa discutati despre optiunea de învatare sau formare, puteti fi ajutat de un meditator sau un consilier educational. Solicitati acest sprijin scolii, colegiului sau universitatii la care învatati sau veti învata. Ei va pot sugera cea mai potrivita persoana cu care sa vorbiti www.edu.ro.
Sanatate sau handicap. Daca întrebarea dvs. are legatura cu probleme de sanatate sau handicap, ati încercat sectiunea acestui program dedicata persoanelor cu probleme de sanatate? Daca aveti nevoie, puteti obtine mai mult ajutor specializat de la http://www.arasnet.ro, http://www.integration.ro/, http://www.sanatate-publica.ro/
Alte probleme personale. Daca doriti sa vorbiti despre alte probleme personale precum locuinta, relatiile, drogurile, sanatatea, problemele financiare sau problemele cu legea, va pot ajuta urmatoarele organizatii si persoane www.nututun.ro, http://www.politiaromana.ro/centre_antidrog.htm
Discriminare. Daca va considerati discriminat pe baza sexului, a rasei sau a religiei veti putea fi ajutat de urmatoarele organizatii sau persoane http://www.integration.ro/.