Detectiv particular

Detectiv particular

Fotografierea în secret a unor persoane suspecte de furtul bunurilor dintr-o companie
Fotografierea în secret a unor persoane suspecte de furtul bunurilor dintr-o companie Instruirea colegilor cu privire la continuarea supravegherii persoanelor suspecte Intrarea în firma clientului pentru a instala tehnologia de documentare Servietă cu tehnologia de documentare Instalarea unui microfon ascuns pentru a se investiga un caz de furt din companie Instalarea unui dispozitiv de înregistrare a apelurilor de la o linie fixă Studierea documentelor în sprijinul unui caz Înregistrarea la dictafon a noilor constatări ale unei anchete Pregătirea documentelor referitoare la rezultatele anchetei și elaborarea raportului pentru client

Cine sunt si cu ce se ocupa? Meseria de detectiv particular implica investigarea (conform cerintelor clientului) de evenimente care sunt legate de pagube, santaj, infidelitate (adulter) etc.

Care sunt îndatoririle postului? Obligatiile includ: sa urmareasca suspectii, sa intre în contact cu acestia, sa încerce sa adune informatii, probe, sa urmareasca piste, sa contacteze martorii. Detectivul particular poate fi specializat în afaceri comerciale (trebuie sa aiba pregatire economica), în fraude privind asigurarile, în fraude pe computer sau în negocieri cu rapitorii de persoane etc.

Unde se desfasoara activitatea si în ce conditii? În diferite locuri si medii, oriunde este necesar pentru investigatii, pentru urmarit pe cineva sau pentru oferit protectie. Meseria presupune pericol si lucrul în afara orelor de program.

Ce instrumente / echipamente folosesc? Masini, microfoane, diferite tipuri de echipamente de supraveghere, computere si alte tehnologii de informatie, telefoane mobile.

De ce aveti nevoie pentru a reusi? Sa fi terminat liceul sau o universitate, sa lucrati sistematic, sa puteti negocia cu oamenii, sa aveti abilitatea de a reactiona rapid.

Ocupații înrudite
Selectați această ocupație Doriți să introduceți această ocupație în pachetul de ocupații special selectate?