Agent charter / broker de nave

Agent charter / broker de nave

Documentare pentru întocmirea unei noi liste de prețuri
Documentare pentru întocmirea unei noi liste de prețuri Contactarea partenerilor pentru a stabili cuantumul taxelor vamale

Cine sunt si cu ce se ocupa? Agentul charter are sarcina de a facilita contactul între proprietarii de marfa si proprietarii de nava cu scopul de a transporta marfurile pe calea apei.

Care sunt îndatoririle postului? Obligatiile includ: sa preia comenzile de încarcaturi si tonaje ale vaselor - sa contacteze partenerii pentru a aranja transportul - sa monitorizeze încarcarea si descarcarea marfii - sa preia taxe si comisioane - sa tina corespondenta de afaceri.

Unde se desfasoara activitatea si în ce conditii? În birouri si în aer liber - în porturi, docuri, în orase si în alte localitati.

Ce instrumente / echipamente folosesc? Echipament de birou, tehnologie de comunicatie - e-mail, telefon etc., carti de referinta, cataloage, reguli si reglementari, liste de preturi si alte documente.

De ce aveti nevoie pentru a reusi? Sa fi terminat liceul cu diploma de bacalaureat, sau sa aveti studii în domeniul marketing sau economic. Sa fiti ingenios, flexibil, sa aveti reactii rapide, aptitudini pentru comunicare, abilitate de a negocia, comportament de om de afaceri, fler pentru comert, toate sunt caracteristici personale importante.

Ocupații înrudite
Selectați această ocupație Doriți să introduceți această ocupație în pachetul de ocupații special selectate?