Director de relatii publice

Director de relatii publice

Cine sunt si cu ce se ocupa? Directorul de relatii publice planifica, îndruma si coordoneaza activitatile de relatii publice dintr-o întreprindere sau o organizatie, sub conducerea directorilor si directorilor executivi si în cooperare cu directorii de departamente sau sectoare.

Care sunt îndatoririle postului? Obligatiile includ: sa planifice, sa îndrume si sa coordoneze activitatile de relatii publice dintr-o întreprindere sau o organizatie; sa planifice si sa gestioneze programele de informare adresate legiuitorilor, media si publicului general despre aceste planuri, despre îndeplinirea lor si despre punctul de vedere al întreprinderii si organizatiei; sa planifice si sa administreze activitati de colectare de fonduri pentru învatamânt, activitati umanitare si alte organizatii non-profit.

Unde se desfasoara activitatea si în ce conditii? În special în birouri sau încaperi similare.

Ce instrumente / echipamente folosesc? Tehnologia informatizata, telefon, fax si eventual alt echipament de birou.

De ce aveti nevoie pentru a reusi? Sa fi terminat o facultate, preferabil cu specializare în relatii publice sau comunicare; sa dati dovada de calitati de comunicare, sa fiti întelegator si sa aveti rabdare.

Ocupații înrudite
Selectați această ocupație Doriți să introduceți această ocupație în pachetul de ocupații special selectate?