Proprietar de cafenea

Proprietar de cafenea

Cine sunt si cu ce se ocupa? Proprietarul sau directorul de cafenea este persoana care poseda o cafenea dar acest lucru poate diferi de la tara la tara. Frecvent, în multe tari, acesta poate fi angajat ca director al unei cafenele care poate fi un magazin dintr-un lant de astfel de magazine specializate pentru cafea. Pe lânga cafea, proprietarul de cafenea poate servi bauturi si gustari.

Care sunt îndatoririle postului? Obligatiile includ: sa preia comenzi de la clienti; sa pregateasca si sa serveasca aceste comenzi. Daca este proprietar sau director, foloseste casa de marcat, tine conturi, asigura siguranta si curatenia proprietatii, ca si pe cea a personalului si salariatilor. Daca este proprietar, în calitate de persoana independenta, trebuie sa se ocupe de aprovizionare, de completarea stocului, de reparatii la ce s-a stricat din când în când si trebuie sa respecte reglementarile cu privire la acest gen de comert.

Unde se desfasoara activitatea si în ce conditii? În cafenea sau afara, în timpul perioadelor calde.

Ce instrumente / echipamente folosesc? Cafetiera, scrumiera, cesti de cafea, pahare, farfurii etc.

De ce aveti nevoie pentru a reusi? Nu exista educatie specifica pentru aceasta meserie. Sa aveti capital sau sa luati cu împrumut, sau sa închiriati un local, sa cumparati echipament pentru o cafenea, sa aveti alimente si bauturi. Sa fiti prietenos, sa aveti o memorie buna, sa fiti capabil sa faceti calcule corecte si rapide.

Ocupații înrudite
Selectați această ocupație Doriți să introduceți această ocupație în pachetul de ocupații special selectate?