Cosmetician

Cosmetician

 Curățarea tenului
 Curățarea tenului  Stabilirea tipului de ten și consiliere cum să fie îngrijit  Aplicarea machiajului  Manichiură  Masaj facial Recomandări cu privire la preparatele cosmetice  Curățarea tenului  Curățarea cu ajutorul lupei  Alegerea costumelor pentru figuranți  Stabilirea tipului de ten și consiliere cum să fie îngrijit

Cine sunt si cu ce se ocupa? Cosmeticienii si lucratorii din saloanele de frumusete fac munca de profesionisti în tratamentul de întretinere a tenului.

Care sunt îndatoririle postului? Sa examineze din punct de vedere profesional tenul si sa decida ce tratament si ce produse se pot aplica - sa curete si sa supuna tenul la baia de aburi - sa îndeparteze parul nedorit - sa faca masaje cosmetice - sa pregateasca si sa aplice creme faciale - sa aplice machiaje profesionale - sa dea sfaturi despre tratamentul cosmetic al tenului - sa faca teste si sa recomande cosmetice noi - sa faca machiaje pentru filme, televiziune, teatre (unde sunt cunoscuti sub numele de machiori) - si sa se ocupe de comandarea si cumpararea cosmeticelor.

Unde se desfasoara activitatea si în ce conditii? Munca se desfasoara în magazine care vând produse cosmetice, în saloane de cosmetica, în bai publice si în saloane de frumusete. Contactul cu diferite substante chimice este inevitabil.

Ce instrumente / echipamente folosesc? Cel mai des folosite sunt baile de aburi, ace de depilat, pensete, lampi, lupe, cosmetice medicinale si decorative (masti, creme, lotiuni, farduri). Trebuie sa aveti îndemânare manuala.

De ce aveti nevoie pentru a reusi? Sa fi terminat o scoala de calificare în domeniu, sa fiti priceput la lucrul cu mâinile, sa aveti degetele sensibile, simt estetic, sa fiti o persoana curata, cu o tinuta si maniere elegante si sa va pricepeti sa lucrati cu oamenii.

Ocupații înrudite
Selectați această ocupație Doriți să introduceți această ocupație în pachetul de ocupații special selectate?
 
Plugin for sound not installed