Conducător de vehicule pe cablu

Conducător de vehicule pe cablu

 Operarea ușilor în spațiul pentru călători
 Operarea ușilor în spațiul pentru călători  Verificarea urcării la bord în siguranță a tuturor pasagerilor  Observarea stării șinelor în timpul călătoriei

Cine sunt si cu ce se ocupa? Conducatorul de funicular sau de vehicule pe cablu opereaza astfel de vehicule pe cablu, vinde bilete si se ocupa de pasageri si de marfurile care urmeaza a fi transportate.

Care sunt îndatoririle postului? Obligatiile includ: sa opereze funicularul sau telefericul, sa se îngrijeasca de starea tehnica a acestor mijloace de transport, sa execute lucrari de întretinere si reparatie curenta la acestea. Verifica biletele pasagerilor si expediaza marfurile de transportat cu funicularul.

Unde se desfasoara activitatea si în ce conditii? De obicei în mediul montan, unde conditiile de vreme schimbatoare sunt inevitabile.

Ce instrumente / echipamente folosesc? Unelte de lucru pentru metal, masini de distribuit tichete sau alte masini similare si bineînteles sinele funicularului.

De ce aveti nevoie pentru a reusi? Sa fi terminat un curs de calificare la locul de munca sau alt curs cu specific în domeniu.

Ocupații înrudite
Selectați această ocupație Doriți să introduceți această ocupație în pachetul de ocupații special selectate?