Mecanic echipamente de prospectare geologică

Mecanic echipamente de prospectare geologică

 Pornirea motorului unei instalații de foraj
 Pornirea motorului unei instalații de foraj  Scoaterea miezului rotorului  Direcționarea capului de foraj la scoaterea din puțul de foraj  Manipularea capului de foraj după scoaterea sa din puțul de foraj  Instalație mobilă de foraj în funcțiune

Cine sunt si cu ce se ocupa? Mecanicul de echipament într-o prospectare geologica are grija de echipamentele si masinile folosite la munca de explorare geologica.

Care sunt îndatoririle postului? Obligatiile includ: sa aiba grija, sa întretina si sa repare echipamentul folosit pentru a fora terenul, în vedere examinarii compozitiei rocilor si a efectuarii evaluarii resurselor naturale.

Unde se desfasoara activitatea si în ce conditii? În locurile de explorare sau de forare unde se lucreaza în praf, murdarie si zgomot.

Ce instrumente / echipamente folosesc? Instrumente de masura, diferite masini si echipamente precum si unelte manuale de mestesugar.

De ce aveti nevoie pentru a reusi? Sa fi terminat un curs de calificare în domeniu, sa aveti dexteritate manuala si cunostinte tehnice.

Ocupații înrudite
Selectați această ocupație Doriți să introduceți această ocupație în pachetul de ocupații special selectate?