Muncitor betonist

Muncitor betonist

 Aplicarea plăcilor de oțel
 Aplicarea plăcilor de oțel  Instalarea cofrajelor  Așezarea armăturilor  Pregătirea pentru betonare  Betonarea  Amestecarea betonului  Netezirea betonului

Cine sunt si cu ce se ocupa? Muncitorul betonist face si toarna fundatii si structuri din beton, inclusiv fundatii si structuri din beton armat.

Care sunt îndatoririle postului? Obligatiile includ: sa toarne structurile si fundatiile din beton la viitoarele cladiri - sa paveze cu beton drumurile si trotuarele - sa faca structuri din beton armat asa cum sunt grinzile de pod, sa faca anumite parti de constructie prin compactarea mixturii de beton - sa toarne structuri de pereti subtiri din beton - sa aplice ranforsari din beton - sa lucreze suprafete de drum din diferite materiale (cum este clincherul de ciment) - sa instaleze diferite suporturi de beton sub tevile de apa si de canalizare - sa repare structurile die beton existente.

Unde se desfasoara activitatea si în ce conditii? Pe diferite santiere, inclusiv în locuri unde se lucreaza la înaltime, cu nivel ridicat de zgomot, praf si în conditii de vreme schimbatoare.

Ce instrumente / echipamente folosesc? O serie de masini cum sunt mixere pentru beton, vibratoare, unelte manuale de zidarie, unelte si echipamente folosite în munca manuala.

De ce aveti nevoie pentru a reusi? Sa fi terminat un curs de calificare în domeniu, sa aveti conditie fizica buna, îndemânare practica si calitati pentru munca în echipa.

Ocupații înrudite
Selectați această ocupație Doriți să introduceți această ocupație în pachetul de ocupații special selectate?