Producător / instalator de boilere

Producător / instalator de boilere

 Conectarea întrerupătorului principal al unui cuptor
 Conectarea întrerupătorului principal al unui cuptor  Conectarea unui cuptor după instrucțiunile producătorului  Instalarea unui debitmetru în fața robinetului de intrare  Izolarea unui conducte de distribuție  Conectarea unui dispozitiv de transmitere a aerului

Cine sunt si cu ce se ocupa? Producatorul de boilere executa, instaleaza, dezasambleaza si repara boilere ale sistemelor de încalzire centrala, precum si partile aferente echipamentului cum sunt arzatoare, conducte de aer, gratii, rezervoare de apa si gaz etc.

Care sunt îndatoririle postului? Obligatiile includ: sa execute, sa asambleze, sa instaleze, sa testeze, sa întretina si sa repare boilere, rezervoare, turnuri de stocare a apei, schimbatoare de caldura si alte structuri din metal greu de acest fel. Acest lucru poate implica taierea, îndoirea si sudarea metalului.

Unde se desfasoara activitatea si în ce conditii? În fabrici, uzine electrice, uzine termice, laboratoare etc. Se lucreaza în zgomot, mizerie si uneori cu deplasari lungi departe de casa.

Ce instrumente / echipamente folosesc? Unelte manuale de mestesugar, aparat de sudura, taietor cu flacara, prese si instrumente de masurat.

De ce aveti nevoie pentru a reusi? Sa fi terminat un curs de calificare în domeniu, sa aveti îndemânare manuala si cunostinte tehnice.

Ocupații înrudite
Selectați această ocupație Doriți să introduceți această ocupație în pachetul de ocupații special selectate?